Dacă sunteți din generația Y, adică v-ați născut în perioada 1977-1995, atunci cu siguranță ați văzut măcar o dată videoclipul „Moi… Lolita”, piesa de debut a cântăreței franceze Alizee, lansată în 2000. Au trecut mai bine de 20 de ani, iar interpreta, deși experimentează uneori cu tunsorile și stilul vestimentar, nu s-a schimbat prea mult.

La 15 ani a câștigat concursul Graines de Stars, cu melodia „Ma priere”, iar peste un an a lansat videoclipul piesei „Moi… Lolita”. Deși a devenit unul dintre cele mai mari hituri a anului 2000, acesta a stârnit numeroase controverse, deoarece interpreta era considerată prea tânără pentru a se prezenta atât de sexy în videoclip și pe scenă – Alizee avea doar 16 ani. „Moi… Lolita” a făcut-o celebră în toată lumea.

De atunci s-a scurs multă apă și cântăreața a lansat trei albume muzicale, însă nicio piesă nu a avut succesul „Moi… Lolita” de pe albumul Gourmandises, acesta fiind vândut în peste 1,300,000 de exemplare și devenind revelația anului 2000 în Franța.

Alizée a ajuns în 2001 să fie cea mai bine vândută cântăreață franceză cu peste 4 milioane de exemplare vândute la nivel global.

Alizee sare două fetițe din două relații, pe cea din urmă a adus-o pe lume în 2019.

Sursa: Instagram/Alizee

Distribuie articolul: