Nu au vrut să se certe de fața copilului, dar au ajuns la consecințe mai grave. O fetiță de 2 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce părinții au lăsat-o în mașină, cu geamurile închise în plină caniculă. Potrivit antena3, incidentul s-a petrecut în Borgo Montello, provincia Latina, Italia. 

Părinții fetiței, doi tineri în vârstă de 38 de ani, erau la un bar din centrul orașului în momentul în care au început să se certe. Aceștia au ieșit din local, au luat-o pe fetiță din căruciorul său și au băgat-o în mașină, apoi au închis ușile și au continuat să se certe afară.

Vânzătoarea de la bar a observat toată întâmplarea și a văzut-o pe fetiță plângând în mașină. Femeia le-a cerut părinților să o ducă pe fetiță înapoi la bar, dar aceștia au refuzat, așa că a decis să sune la 112.

O ambulanță și o mașină de poliție au ajuns în scurt timp la fața locului. Mama fetiței a fugit, dar a fost reținută după o oră.

Conform sursei, tribunalul pentru Minori din Roma a suspendat autoritatea celor doi și a dispus plasarea copilului într-un centru.

Sursa: antena3

Distribuie articolul: