Băieții de la 7 Klase ne bucură cu o nouă producție muzicală. Este vorba despre videoclipul piesei „Plec din Chișinău”, despre care ei spun că este o istorie de dragoste cu final …sportiv!

Odată cu terminarea liceului și începerea Conservatorului, trupa 7 Klase lansează „Plec din Chișinău” de la bordul unui avion sportiv.

 

Prin această piesă, băieții marchează finalul liceului și începerea unei noi etape din viața lor, Conservatorul. „Plecarea” despre care vorbesc cei 5 băieți este una simbolică, pentru ca intră într-o etapă în care se vor dezvolta profesional și vor prinde aripi pentru a zbura către împlinirea visurilor mărețe pe care le au.

„Ne desprindem încet-încet de Chisinau prin tot ce facem, nu plecăm nicăieri concret, că doar mai avem un Conservator de terminat aici, însă terminarea Liceului de muzică a însemnat pentru noi toți o ocazie de a visa la ceva măreț pentru viitor.”, spun băieții de la 7 Klase care au compus piesa în noaptea de după balul de absolvire al școlii de muzică.

„Am avut un sentiment de libertate în dimineața aceea de după bal, am simțit că o lume mare se deschidea în fața noastră, dar avea loc și o desprindere de adolescenta și de ceea ce aveam noi sigur până atunci. A fost un amestec de sentimente contradictorii care ne-a inspirat”, povestește Victor, unul dintre gemenii care cântă la acordeon în trupa 7 Klase.

Filmările pentru videoclipul piesei „Plec din Chișinău” i-a pus pe cei 5 băieți în fata unei premiere: primul zbor la bordul unui avion sportiv. „A fost cu adrenalină la filmarea clipului. Am turnat gaz lichefiat în rezervorul avionului, am învârtit de elice, ca să pornească, am împins din spate avionul, am și căzut pe asfaltul rugos și am și urcat la bord. A fost tare experiența.”, povestesc băieții.

Produsă in studiourile HaHaHa Production, piesa „Plec din Chișinău” este o colaborare între producătorii Adrian Emanuel Radu, Fox Ranger și Iurie Badicu, cu versurile scrise de Iurie Badicu și cu muzică, un rezultat al muncii întregii trupe 7 Klase.

Vă invităm să urmăriți videoclipul:

7 Klase este o trupa din Republica Moldova formata din 5 tineri muzicieni care s-a remarcat prin stilul sau propriu de „muzică urbană” prin care abordează melodii moderne cu instrumente clasice (Valentin la contrabas, Igor la percuție, Vlad și Victor la acordeon, Cătălin voce, chitară). Descoperiți de Smiley în cadrul showului „Romanii au Talent” în 2018, 7 Klase au devenit artiști HaHaHa Production.

Sursa foto: Facebook.com/7klase

Vezi și: Băieții de la 7 Klase ne surprind din nou și lansează videoclipul piesei „Fata care nu mă lasă” (Video)

Distribuie articolul: