A ajuns faimos în anii ’90 cu rolurile sale în cele mai tari comedii ale acelei perioade. Filmele sale având succes în lanț, dar acum doi ani viața sa o luat o altă turnură din momentul în care iubita sa, Cathriona White s-a sinucis, iar el a fost învinuit de gestul necugetat al femeii cu 25 de ani mai tânără.

A intrat într-un con de umbră, nu i-a mai păsat de cum arată, a slăbit considerabil și a fost personajul principal într-o depresie ce părea fără sfârșit. Jim Carrey a recunoscut că s-a luptat cu gândurile negre, dar acum insistă că a depășit în mare măsură aceste momente. Într-un interviu recent pentru „I news”, starul în vârstă de 55 de ani a spus că se simte „uneori fericit”.

„În acest moment nu sunt depresiv. Nu experimentez starea de depresie. Am fost în depresie ani la rând, dar acum, când vine ploaia, plouă și se duce. Nu rămâne suficient de mult pentru a mă scufunda și a mă îneca”, a mărturisit într-un mod metaforic starul.

(Jim Carrey cu fosta iubită care s-a sinucis)

Confirmă ieșirea din depresie, dar comportamentul și vorbele sale par să-l contrazică. Vorbind despre pictură, o pasiune veche a actorului, Jim a mărturisit că în viața este ca în artă, poți strica totul într-o secundă.

„Prin tot ceea ce fac risc să stric totul dintr-o singură mișcare. De multe ori spun: Doamne, dacă asta nu funcționează! Am depus mult efort în acest tablou!. Dar dacă nu o fac, nu ajung la ceva sublim, la ceva care poate fi cu adevărat impresionant. Acestea sunt întotdeauna riscurile pe care trebuie să mi le asum și care mă împing până în punctul de a distruge ceva la care țin foarte mult.”

Această fisolofie pare că se potrivește perfect cu întâmplările din viața sa. Și-a asumat riscuri, chiar dacă l-au împins la extreme și uneori a pierdut mult.

Citește și: Ex-iubita lui Jim Carrey s-a sinucis! Motivul ar fi despărțirea de actor

Distribuie articolul: