După divorț, fostul cuplu Irina Shayk – Bradley Cooper, nu s-au mai afișat împreună o lungă perioadă de timp, mai exact până ieri. Foștii iubiți au fost observați împreună la petrecerea Vogue.

Ieri, la Londra au avut loc Premiile BAFTA 2020, după grandiosul eveniment se desfășoară tradiționala petrecere Vogue. Anume în cadrul acesteia, Bradley Cooper și Irina Shayk, au fost observați împreună pentru prima oară după divorț.

La prima vedere s-ar părea că cei doi nu s-au intersectat, dar această impresie durează până în momentul în care Vogue a postat o fotografie pe pagina lor oficială de Instagram, unde foștii iubiți apar în aceeași fotografie.

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, părinții Leiei pozează împreună cu redactorul-șef al versiunii britanice a revistei Vogue, Edward Enninful. Chipurile mulțumite ale foștilor iubiți din această imagine vorbesc  despre faptul că aceștia s-au simțit confortabil unul lângă celălalt.

Totuși, judecând după restul pozelor, Bradley și Irina au petrecut restul serii în companii diferită: modelul s-a distrat cu cel mai bun prieten al ei, Riccardo Tichi, în timp ce actorul a fost alături de Robert De Niro și Laura Dern.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: