Irina Shayk este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din lume. Și nu contează dacă are machiaj sau nu. Celebritatea a decis să dezvăluie câteva dintre secretele sale de frumusețe pe canalul de youtube Vogue.

Părerea modelului este că machiajul trebuie doar să-ți evidențieze formele nu să-ți schimbe înfățișarea. Așa că rusoaica a acceptat invitația faimoasei reviste și împărtășește într-un video trucurile sale de frumusețe. Plus, arată ce machiaj folosește aproape în fiecare zi. 

 Se dă cu doar câteva produse în viața de zi cu zi, pentru un look cât mai natural: un fond de ten, iluminator, o culoare discretă pe pleoape, rimel și un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Pentru sprâncene, folosește un fixativ dat pe o periuță de dinți. Atât – pentru un machiaj natural, dar, totodată, și frumos.

Foto: instagram.com

Secretul stă în îngrijirea tenului și în hidratare, așa că nu uita de o cremă bună de ochi. Îi plac și măștile de față cu aur: „Sunt rusoaică, iubesc banii. Și cred că poți sta departe de tratamentele faciale, dacă respecți o rutină și îți hidratezi tenul”, a spus ea.

„Am crescut într-o zonă foarte rece. Când mă trezesc sau când călătoresc și simt că am fața umflată, iau un cub de gheață din congelator și îl plimb în zona ochilor, a bărbiei, cam pe toată fața. Cred că un alt truc de frumusețe este paharul cu apă și lămâie în fiecare dimineață”, a mai adăugat modelul de 35 de ani.

Vizionează aici tot videoul:

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: