Moldoveanca Irina Rimes a avut parte de o escapadă romantică și activă împreună cu iubitul ei, francezul David Goldcher. Cei doi au cutreierat drumurile din Saint-Tropez, un oraș din Franța. Interpreta acum locuiește împreună cu David în țara lui natală.

Irina a publicat o serie de fotografii cu peisajele frumoase și parcă rupte din povești.

„La 10 km de Saint Tropez (care-i oraș frumos, n-am ce spune, dar nu frumusețea aia de te lovește în moalele capului), spre Ramatuelle, mai exact bagi pe Waze Cap Taillat, se găsește o potecă de vreo 2,5 km de-a lungul plajei Escaletului ((🤷🏻‍♀️) la plage de l’Escalet așa-i zice) până în vârful peninsulei (aceea care se vede în spate în prima poză). Impresionant de frumos. Video spam pe instastory ”, a scris interpreta.

După o excursie activă și plină cu peisaje pitorești scăldate de apa azurie a mării Mediterane, cei doi s-au refugiat pe divanul de acasă și au privit meciul de fotbal desfășurat ieri între Germania și Franța.

Reamintim că la începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes are o poveste de dragoste, totul a fost confirmat cu prima fotografie publicată de interpretă în care apare împreună cu francezul David Goldcher. Cei doi acum sunt stabiliți în Franța.

Vezi mai multe fotografii: