Tânăra interpretă Irina Rimes pare a fi de neoprit. După ce în 2016 a cucerit definitiv publicul românesc atât cu piesa „Visele”, cât și cu Trilogia #IubiriSecrete, anul 2017 se pare că va fi și mai productiv din punct de vedere muzical.

Irina RimesÎn aceste zile, Irina împreuna cu echipa sa de producție filmează videoclipuri la o serie de piese noi, care se vor regăsi pe primul ei album solo. Printre piesele care ar putea beneficia de o producție video se numără „Cosmos”, „Bolnavi amândoi”, „Bandana” și „Eroii pieselor noastre”, despre care tânăra interpretă și compozitoare a vorbit cu diferite ocazii.

Vezi și: „Sunt o fată de la țară. Am avut momente în care nu aveam bani deloc!” Irina Rimeș, despre povestea din spatele succesului său

Albumul intitulat sugestiv „Despre el” urmează să fie lansat în această toamnă și este primul din cariera artistei din Republica Moldova. Deasemenea acest album va fi tradus în limba franceză, întrucât Irina Rimes a semnat un contrat de colaborare cu Universal Music Franța.

„Sunt încântată de această colaborare şi mă bucur să văd că publicul din Franţa reacţionează pozitiv la muzica mea. Este un pas foarte important în cariera mea şi sunt fericită că alături de echipa mea de la Quantum Music am reuşit această performanţă. Sper să îmi fac ţările mândre, Republica Moldova şi România!“ a declarat Irina Rimes pentru Adevărul.ro.

Amintim că Irina Rimes a compus piese pentru mai multe vedete din România, printre care INNA, Antonia, Alina Eremia, Andra și care s-au bucurat de un succes mare la public.

Noi îi dorim să-și păstreze ritmul și să-și cultive inspirația, ca să fim împreună martori la ascensiunea ei frumoasă în lumea muzicală.

Citește și: Irina Rimes a ajuns pe patul de spital! Ce i s-a întâmplat interpretei

Foto: Instagram.com

Autor: Victoria Olari