Chiar pe 31 decembrie când trebuia să urce pe scenă, Irina Rimes a ajuns pe patul de spital. Artista a fost operată din cauza unei hemoragii interne care i-a pus viața în pericol. Mai târziu, interpreta a dat de înțeles printr-un mesaj pe rețelele sociale că a avut o intervenție chirurgicală la nivel ginecologic. 

Vezi aici: Irina Rimes, după ce a fost operată de urgență: „Am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore”. Cum se simte acum artista (Foto)

Irina nu dezvăluit care a fost problema concretă, spunând că este prea personal. Recent, într-un interviu realizat de Vitalie Cojocari, acesta oferit mai multe detalii:

„Mă simt mai bine acum, am fost într-o vacanță. Slavă Domnului, nu s-a întâmplat nimic.

A fost un zbor mai lung de zece ore și atunci m-am panicat un pic. Pentru că urcasem în avion cu niște dureri, dar în două zile au trecut de tot și am avut o vacanță minunată. M-am întors înapoi acasă și acasă am venit la frig și au început iar problemele”

Totuși vedeta și-a dorit să sublinieze că nu a fost vorba de o sarcină extrauterină sau un avort spontan.

„N-aș vrea să dezvălui foarte mult din ce mi s-a întâmplat, pentru că nu mi se pare o tema de discutat. Aș vrea să țin viața mea personală cât mai personală. Dar a fost ceva, o problemă destul de gravă, care s-a rezolvat chirurgical. (…) Da, am spus că am avut o problema ginecologică, n-am avut avort sau sarcină extrauterină, sau orice fel de chestie legată de cancer. Sunt ok, sunt sănătoasă, dar, ca orice femeie, mai am și eu uneori probleme”, a povestit artista.

Pentru mai multe detalii urmărește interviul de la ProTV.ro realizat de Vitalie Cojocari.

 

Distribuie articolul: