După șapte luni de așteptare, fanii artistei sunt încântați să descopere cel mai recent videoclip lansat de aceasta. Piesa „N-avem timp” este încă o bijuterie frumoasă din colecția muzicală a Irinei Rimes, pe care vă îndemnăm să o ascultați.

După ce și-a petrecut ultimele luni mai mult în Franța și a fost inspirată să compună, Irina Rimes s-a întors la versurile sensibile în limba română, care i se potrivesc cel mai bine. „N-avem timp să iubim până la capăt / N-avem timp să ne mai povestim” – este mesajul melodiei la care a lucrat Irina în ultima vreme.

„În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noțiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când așteptăm și e mai scurt atunci când suntem fericiți, de ce nu putem percepe timpul așa cum este el, de ce ne supărăm pe timp când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem așteptări de la ceva ce nu putem controla. Așa apărut piesa „N-avem timp”. Împreună cu @alexcotoi , am reușit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că mi-era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp”

Haideți să o redescoperim pe talentata artistă în noul ei videoclip.

Citește și: 13 piese pe care Irina Rimes le-a compus pentru artistele din Republica Moldova și România (Video)

Video: Youtube / Irina Rimes

Distribuie articolul: