Designerul autohton, Irina Madan este stabilită de mai bine de un an în America, acolo unde, deja cucerește cu talentul său deosebit. Moldoveanca a prezentat o colecție inedită de paltoane pictate manual, la Fashion Week San Diego 2018.

Nu uită de origini, ba mai mult face orice pentru a promova cultura și arta poporului nostru, prin pictură pe pânză. Irina Madan își trăiește visul american cu spirit moldovenesc. Basarabeanca a anunțat că și-a lansat colecția de paltoane pictate manual YOUNG LIONESS, LOVE în cadrul Fashion Week San Diego, unde alături de moldoveancă și-au prezentat colecțiile alți 14 designeri. Tânăra a muncit asupra acestora timp de trei ani, iar colecția sa este inspirată din poezia asa preferată „Leoaica tânără, iubirea” de Nichita Stănescu.

 Un vis care AZI, în sfârșit, a devenit realitate! Am lansat colecția de paltoane pictate manual YOUNG LIONESS, LOVE #IrinaMadan în cadrul Fashion Week San Diego! Câte emoții ascunde această colecție, știu doar eu și, dacă ar avea simțuri, ar ști și acești zeci de metri de stofă pictată manual. Am visat cu ochii deschiși această colecție, mi-am imaginat-o timp de 3 ani încoace, am gândit și simțit fiecare tușă de culoare aplicată în mii de straturi. Creația presupune sacrificiu, ea se naște din sentiment și dăruire… ”Oamenii sunt păsări cu aripi crescute înlăuntru.” (N.S.)
Colecția „Young Lioness, Love” este inspirată din poezia mea preferată „Leoaica tânără, iubirea” de Nichita Stănescu.”, și-a împărtășit tânăra emoțiile pe rețelele de socializare.

Noi suntem mândri de succesele ei și vă invităm să-i admirați colecția.

Irina Madan a mai participat la Fashion Week San Diego în luna ianuarie a acestui ai, prezentând o colecție de rochii pictate manual, reușind să-i impresioneze pe cei prezenți la eveniment.

 Sursa: Facebook.com

Vezi și: Irina Madan – designerul care reflectă dragostea de patrie pe stofă. „Creațiile mele ne duc cu gândul la cât de minunată e Moldova”