Legendara interpretă de muzică populară, Irina Loghin a dezvăluit într-o emisiune televizată că se simte perfect și că acest lucru se datorează faptului că a adoptat în urmă cu câţiva ani un stil de viaţă sănătos, iar acum culege roadele.

Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea zilnică o fac pe Irina Loghin să nu-şi arate vârsta. Anul trecut, celebra cântăreaţă a trecut prin COVID cu lejeritate, iar asta, spune domnia sa, doar datorită unui sistem imunitar întărit cu vitamine din legume şi fructe, scrie okmagazine.ro.

Foto: Facebook.com

Însă are şi un secret pe care l-a dezvăluit la emisiunea „Vorbeşte lumea”. Irina Loghin apelează în fiecare dimineaţă la această băutură pe care o consideră magică, ce o fereşte de orice boală şi o ajută să se menţină în formă.

„Totul vine de la alimentaţie, de la crudităţi. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Distribuie articolul: