Irina Calancea este femeia care se ține mereu de cuvânt, este în permanentă căutare de ceva noi și inedit și nu încetează să ne uimească prin capacitatea de muncă pe care o are. Creatoarea de încălțăminte este ba la Chișinău, ba la București, ba într-o călătorie unde neapărat, pe lângă odihnă, va căuta să se ocupe și de ceva din domeniul care o pasionează atât de mult. Cum a fost anul 2015 pentru Irka Shoes, aflăm mai jos de la Irina.

„1. Am realizat 4 colecții de încălțăminte unicat, în exemplare unice sau numărate, cu elemente deosebite și toate lucrate manual: „Dor de Tricolor”, „Colors by Irka”, „Take me Home” și „Amazon”.

colors cal

2. Am încheiat o colaborare în Rusia. Este o colaborare pentru executarea încălțămintei pentru un alt brand local. Deocamdată este încă la început de cale, însă promite perspective mari. În 2016 avem mute așteptări de la această colaborare, așa că eu sper sa fie cu succes.

3. Am lansat Irka Shoes în București! Lansarea a avut loc în Showroom-ul „Hellen Concept Store” din București, acolo unde acum se pot găsi și pantofii noștri. Magazinul găzduiește mai multe creații unicat ale designerilor din Republica Moldova, dar și a celor din România, iar acum lor li s-a alaturat și brandul Irka Shoes.

4. Pe plan personal am fost foarte activă. Am avut ocazia să călătoresc în 5 țări superbe și desigur impresiile din fiecare călătorie nu se compară cu nimic!

eau ira

5. A fost un an în care am dormit mai puțin și am lucrat… de 5 ori mai mult: Expoziții, Evenimente, parteneriate, Traninguri la care am participat, Conferința „Business day” la Iași, diverse întruniri și forumuri. Am citit foarte mult, în special în trenul Chișinău-București-Chișinău.”

irina c2

„Pentru mine anul 2015 a fost unul productiv și pe plan profesional dar și pe cel personal. Mă bucur enorm de mult că am reușit să îmbin foarte armonios munca și odihna. Mă bucur și mai mult că Dumnezeu m-a ajutat ca de fiecare dată când treceam printr-o dilemă sau necaz, să îmi dea o realizare importantă la final, pentru a mă încuraja să merg mai departe. La mulți ani tuturor celor care au fost alături în 2015 de Irka Shoes”, declară designerul de încălțăminte Irina Calancea.

Foto: Arhivă personală