Adevăratele iubiri se nasc din reciprocitatea atracției, ori fiecare dintre noi stăpânește în interiorul său un magnet invizibil, care îi poate atrage în jurul său de oamenii de care are nevoie. Irina Strajesco a vorbit în nenumărate rânduri, în cadrul trainingurilor dedicate femeilor, cât de important este să ne amplificăm acestă forță de atracție interioară. Există și o serie de tehnici și instrumente care, odată aplicate, te pot ajuta să construiești relații de succes cu oricine. Vezi mai jos ce ne-a dezvăluit Irina.

„Sunt foarte multe tehnici eficiente, unele dintre ele ar fi:

Complimentele în fața oglinzii. În fiecare dimineață trebuie să dedicăm minim cinci minute acestei tehnici. De fiecare dată când ne privim în oglindă, atunci când ne îmbrăcăm sau ne dezbrăcăm, niciodată să nu gândim urât despre felul în care arătăm. S-a dovedit științific că, dacă ne spunem cuvinte frumoase, chiar devenim mai frumoase și chiar ne simțim mai frumoase. Dacă ne iubim noi, și cei din jurul nostru ne aprecia.

Este important să ne notăm succesele într-un carnet. La sfârșitul zilei, trebuie să facem un obicei din a scrie succesele pe care le-am avut în acea zi. Fie că am încheiat un contract important, fie că am mers pentru prima dată la volanul unei mașini sau am discutat cu o persoană pe care în trecut o evitam.

Trebuie să ne răsfățăm cât mai mult, să facem lucrurile care ne provoacă plăcere. Fie că este vorba de a savura o cafea sau de a merge în vacanță în Italia, ori în oricare altă destinație dorită. De cele mai multe ori, realizăm că pentru ceea ce ne place, nu acordăm suficient timp și facem aceste lucruri destul de rar.

Este foarte important magnetismul privirii. Un exercițiu simplu ar fi următorul să desenăm un punct pe o foaie albă, pe care să o amplasăm la o distanță de un metru de noi. Urmărim acel punct cam 5 minute, cât mai convingător, cât mai exact, astfel încât să învățăm să transmitem un mesaj prin privirea noastră. Facem o pauză de câteva minute, iar apoi, exersăm din nou. Astfel dezvoltăm o privire încrezatoare. Următorul pas este să privim ochii persoanelor ce ne înconjoară.
Sa admirăm toate persoanele, obiectele din jurul nostru.

O femeie care posedă magnetism este o femeie care iubește, dăruiește și care socializează. Un exercițiu foarte bun este să spunem în gând complimente bărbaților pe care îi întâlnim în cale”, ne-a comunicat trainerul.

Foto: Sergiu Malenchi

Citește și:

Irina Strajesco: „Imaginea, caracterul şi sufletul sunt ingredientele succesului unei femei”

Distribuie articolul: