Interpreta Natalia Gordienko a vorbit despre viața sa în cadrul unui interviu, oferit pentru Pavel Zingan. Artista a vorbit despre începutul carierei muzicale, familie și despre unele vise care își dorește extrem de mult să le materializeze. 

Romantică, puternică și nostalgică. Așa se arată Natalia Gordienko în noul interviu, în care a vorbit deschis despre greutățile întâmpinate pe parcursul vieții. Cariera muzicală a început probabil în cel mai banal mod, interpreta povestește că coordonatorul muzical de la școală a decis că elevii deja trebuie să-și facă primii bani pentru dezvoltare. I-a adus în fața centrului comercial Jumbo și i-a lăsat să cânte în stradă. Oamenii era receptivi și lăsau bani, spune Natalia. Anume astfel a început lupta cu frica față de public și mulțime. Deși în prezent este familiarizată cu scena, are și acum emoții înainte de concertele sale.

În cadrul primei ediții a concursului „Eurovision”, salvatorul ei a fost Teodor Rădulescu. „Teodor stătea în culise și exact ca un antrenor de box, a pus mâinele în fața mea, iar eu am început să boxez ca măcar puțin să mă adun”, menționează Natalia Gordienko.

Într-o noapte am emigrat din copilărie, în maturitate.

Când a decedat mama interpretei, spune că într-o singură noapte a emigrat din copilărie, în maturitate. Adaugă că acea perioadă este ca și o cutie închisă undeva în adâncul sufletului, pe care încearcă să o deschidă cât mai rar posibil.

A povestit și despre prima dezamăgire în bărbați, care s-a întâmplat la o vârstă timpurie, la doar 19 ani. „Mă atașez rapid față de oameni și apoi foarte greu îmi trece dacă mă dezamăgesc în ei”, relatează Natalia. S-a îndrăgostit și s-a mutat să trăiască cu acel bărbat. Doar că peste câteva luni, apele s-au calmat și s-au despărțit. Acea despărțire a memorizat-o pentru mult timp, probabil din cauza că era prima.

După finalizarea studiilor în Republica Moldova, voia să continue la Moscova, la actorie. Doar că a fost oprită de către soția lui Iosif Kobzon, spunând că ea trebuie să cânte, actori sunt mulți, iar artiști buni – nu. Ce ține de onorariile artiștilor, a vorbit simplu: „Dacă cei care cred că artiștii fac mulți bani, le permit să mă vadă după 8 concerte timp de două zile. Când vii acasă la 5 dimineața, te așezi pe canapea în coridor și pur și simplu stai, pentru că nu mai ai puteri de altceva”.

Mai multe informații puteți citi în interviul propriu-zis.