Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica

-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Surprinde-ți apropiații cu un tort „Trio de ciocolată”! Se prepară la rece și e super delicios
-
EA.md
- 1 min read

Ingrediente:
-100 ml apă (x3)
-10 g gelatină (x3)
-200 ml lapte (x3)
-200 ml frișcă (x3)
-150 g ciocolată albă
-150 g ciocolată cu lapte
-150 g ciocolată neagră
...
Rețeta prăjiturii Mille-Feuille sau Tortul Napoleon, după rețeta clasică
-
EA.md
- 2 min read

Mille-feuille este celebrul desert franțuzesc cu straturi crocante de aluat foietaj și cremă. Mii de foi este similar tortului Napoleon (denumirea căruia vine de la orașul italian ...
Tartă delicioasă cu pere caramelizate! Răsfață-i pe cei dragi cu un desert apetisant
-
EA.md
- 1 min read

Răsfață-i pe oamenii dragi cu o tartă delicioasă și aromată, cu pere caramelizate. Un desert ușor de gătit ce se termină rapid.
Ingrediente:
Pentru aluat:
200 g făină,
...