Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica

-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/03/20000DC2-D7BB-450B-9340-90D0AC49F301-536x720.jpeg
536
720
Articole recomandate
- prev
- next
Sos de caramel de casă: rețetă simplă pentru un desert de vis
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/652x450_132187-caramel.jpg
652
450
Când vezi pe la cofetării prăjiturile alea delicioase cu glazura de caramel, cu siguranță îți „plouă în gură”! Culoarea aurie și textura fină îți face o poftă enormă de un desert!
...
Cum să faci prăjiturile de casă să fie pufoase? Iată secretul!
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2015/12/prajituri_de_casa_pufoase_88687600.jpg
728
408
Pentru asta, trebuie să fii atentă în primul rând la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care îl folosești. Acestea fac prăjiturile „pufoase”, astfel că tebuie să fie de...
Poftă de dulce-acrișor? Iată cea mai savuroasă prăjitură cheesecake cu lămâie
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/08/cheesecake-cu-lamaie.jpg
800
470
O prăjitură cheesecake cu un gust bogat și aromat, acest cheesecake cu lămâie este și foarte ușor de preparat!
Ingrediente:
pentru aluat:
150 de grame biscuiți graham,
...