Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica

-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/03/20000DC2-D7BB-450B-9340-90D0AC49F301-536x720.jpeg
536
720
Articole recomandate
- prev
- next
Tartă delicioasă cu pere caramelizate! Răsfață-i pe cei dragi cu un desert apetisant
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/08/57661-xl-1.jpg
800
506
Răsfață-i pe oamenii dragi cu o tartă delicioasă și aromată, cu pere caramelizate. Un desert ușor de gătit ce se termină rapid.
Ingrediente:
Pentru aluat:
200 g făină,
...
Rețeta prăjiturii Mille-Feuille sau Tortul Napoleon, după rețeta clasică
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/382987.jpg
748
499
Mille-feuille este celebrul desert franțuzesc cu straturi crocante de aluat foietaj și cremă. Mii de foi este similar tortului Napoleon (denumirea căruia vine de la orașul italian ...
Sos de caramel de casă: rețetă simplă pentru un desert de vis
-
EA.md
- 1 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/11/652x450_132187-caramel.jpg
652
450
Când vezi pe la cofetării prăjiturile alea delicioase cu glazura de caramel, cu siguranță îți „plouă în gură”! Culoarea aurie și textura fină îți face o poftă enormă de un desert!
...