Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica

-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Cum să faci prăjiturile de casă să fie pufoase? Iată secretul!
-
EA.md
- 1 min read

Pentru asta, trebuie să fii atentă în primul rând la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care îl folosești. Acestea fac prăjiturile „pufoase”, astfel că tebuie să fie de...
Pandispanul clasic: Secretul unei rețete atât de simple
-
EA.md
- 3 min read

Rețeta clasică a pandispanului, deși este o rețetă extrem de simplă, are câteva reguli pe care trebuie să le urmăm pentru reușită.
Pentru pandispanul clasic folosim 30 gr făin...
Poftă de dulce-acrișor? Iată cea mai savuroasă prăjitură cheesecake cu lămâie
-
EA.md
- 2 min read

O prăjitură cheesecake cu un gust bogat și aromat, acest cheesecake cu lămâie este și foarte ușor de preparat!
Ingrediente:
pentru aluat:
150 de grame biscuiți graham,
...