În octombrie, se vor împlini 2 ani de când interpretul și compozitorul rus Igor Nikolaev este din nou tată, odată cu venirea pe lume a Veronicăi. Yuliya Proskuryakova - soția sa de 34 de ani, a rămas foarte greu însărcinată, iar despre acest lucru, artistul a vorbit într-un interviu pentru publicația 7 Days. Cu această ocazie, Nikolaev și-a arătat în premieră mezina.

42„Am așteptat și ne-am rugat preț de 10 ani. Nu am întreprins măsuri medicale radicale și, se vede, am procedat corect.

Când ne-am relaxat, minunea s-a întâmplat. Cred că în fiecare cuplu Dumnezeu trimite un copil exact atunci când trebuie. Am avut nevoie de acești 10 ani. Ne-am apropiat mult și Dumnezeu a decis că suntem pregătiți pentru un copil.

Nu am ținut-o pe Veronika în taină. Anterior nu am realizat alte ședințe foto, pentru că nu accepta adulții străini. Acum e mai sociabilă și vom putea să invităm mai des oaspeți în casa noastră. Ne-am maturizat pentru ședințe foto”, spune Yulia, în interviu.

„Chiar dacă sora Veronicăi e cu 37 de ani mai mare, am o atitudine identică față de ambele fiice. Când s-a născut Yulia, aveam 18 ani, eram un încă un băiat. Dar și atunci ardeam de nerăbdare să-mi închei munca, pentru ca să ajung acasă.

Acum trăiesc același sentiment patern. Fiica mea mai mare e în SUA, unde a devenit farmacistă licențiată. Pentru specializarea aceasta a învățat foarte mulți ani. Mă bucur că am ajutat-o să devină independentă. Sper să reușesc multe și pentru Veronika; poate că Dumnezeu îmi va prelungi termenul”, spune, la rându-i, tatăl, în interviu.

Foto: Marina Golova, 7 Days

 

 

 

 

Distribuie articolul: