În acest an, interpretul rus Emin a divorțat de Aliona Gavrilova, iar la doar patru luni de la divorț deja se zvonește că artistul s-ar fi logodit cu altcineva. Mai multe detalii află în cele ce urmează.

Se zvonește că noua iubită a lui Emin a devenit Fatima Sadykova, fiica șefului adjunct al Ministerului Apărării din Azerbaidjan. Potrivit redacției AzTimes, logodna a fost sărbătorită cu mare fast, la Moscova.

Însăși artistul, până în momentul de față, nu a comentat în niciun fel zvonurile despre logodnă, totuși mai mulți cunoscuți din anturajul său au confirmat cum că logodna între cei doi într-adevăr a avut loc.

Fatima, duce un stil de viață privat de ochii curioșilor, contul ei de Instagram este accesibil doar pentru prietenii săi apropiați.

Zvonurile potrivit cărora Emin ar avea o nouă iubită au apărut după ce acesta a lansat piesa „Fatima”. Fanii au presupus că aceasta ar fi dedicată noii iubite a interpretului. În timp ce câștigă popularitate în rândul fanilor, Emin a decis să răspundă la întrebările adepților săi în direct pe Instagram. Câțiva dintre ei au legat de viața personală a cântăreței.

Prima soție a lui Emin a fost fiica președintelui Azerbaidjanului, Leyla Aliyeva. Aceștia au împreună doi copii, gemenii Ali și Mikail. Pentru a doua oară, interpretul s-a căsătorit cu modelul Alena Gavrilova. În căsătorie celor doi s-a născut fetița lor Athena. Cuplul nu a făcut public motivul divorțului. Emin a menționat că s-au despărțit pe o notă bună și mențin o relație caldă de dragul copilului.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: