Felicitările nu contenesc pe paginile de socializare ale Tatianei Heghea încă de ieri. Interpreta este azi omagiată. “Ce cadou frumos și plin de contrast am primit în dar de la mama natură. O ninsoare atât de feerică în dimineața celei de-a 34-a primăvară din viața mea”, a scris Tatiana pe contul său de Instagram.

Îmi doresc să fie Pace pe pământ! Doresc ca lumea să fie bună și zâmbitoare, copiii fericiti alături de mamele lor, a spus interpreta pentru ea.md. Vizibil emoționată de evenimentele tensionante din această perioadă, omagiata a mai declarat că  azi, mai mult ca oricând, și-ar dori să se întâmple o minune.

Îmi doresc la această aniversare să se întâmple o Minune! Această minune vizează toți oamenii care suferă în această perioadă, mi-aș dori să nu mai trăiască acest sentiment de frică si de necunoscut pentru ziua de mâine.

Eu sunt un om bun si cred cu desăvârșire că Dumnezeu, de ziua mea,  va aduce pe Pământ aceasta minune, mai ales pentru acei care au nevoie aprigă de ea în aceste momente.

Deși a avut din timp planificată o vacanță cu familia, Tatiana susține că aceasta va mai aștepta un pic.

Da, am avut în planurile noastre o vacanță … însă este amânată deocamdată.

Pandemia și mai nou, conflictul din regiune, au pus pe stop câteva proiecte muzicale ale interpretei. Deși, Tatiana speră că până la sfârșitul lunii martie să lanseze un nou videoclip.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri! Ajută-ne să rezistăm. Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: