Mulți fani au așteptat minunata veste de la interpretă și iată că a venit această zi. Frumoasa solistă Nicole Cherry a născut sâmbătă, pe 27 noiembrie. Artista a publicat și primele fotografii cu fetița ei pe rețelele de socializare, unde a primit o mulțime de felicitări. 

Nicole Cherry a fost cea care a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. A venit prințesa”, a fost mesajul care a însoțit imaginea publicată de către vedetă. Nicole și Florin Popa au decis că numele prințesei va fi Anastasia. 

Artista a spus că a trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Ea a anunțat că va deveni mamă chiar la începutul acestei veri. Pe atunci, Nicole Cherry a recunoscut că a ascuns sarcina mult pentru că nu a vrut să fie deranjată de presă, însă apoi și-a dat seama că este momentul să spună adevărul. Anunțul că este însărcinată a fost prin intermediul unei melodii, pe care o vei vedea mai jos. 

Cei doi, Nicole Cherry și Florin Popa sunt în prezent logodiți. Au o relație de iubire de mai mult timp și cu siguranță va urma și frumoasa nuntă. 

Un eveniment cu adevărat important din viața interpretei, iar noi, cu această ocazie hai să ne amintim despre munca și talentul interpretei. Iată care sunt cele mai populare cântece a solistei:

„Dansează amândoi”

„Cine sunt eu?”

„Se poartă vara”

„Mujer Latina”

„Mă rup”

„Cuvintele tale”

„Scrie-mi pe suflet”

„Scrie-mi pe suflet” este cântecul publicat cu 5 luni în urmă și anume prin intermediul acestei piese, Nicole a anunțat minunata veste că este însărcinată.

„Mă întorc acasă”

Iar acum câteva zile Nicole Cherry a avut o nouă colaborare, alături de Damian Draghici și Cabron. În doar câteva zile cântecul lor comun  „Mă întorc acasă”, are deja peste 500 de mii de vizionări.

Astăzi, pentru bună dispoziție și productivitate cu siguranță deja știi ce muzică să asculți!

Sursa: instagram/NicoleCherry
Youtube

Distribuie articolul: