Artista îşi va lansa în curând autobiografia, „My Love Story“, în paginile căreia se plânge de abuzurile la care era supusă de fostul ei soţ. Dezvăluirile făcute de Tina Turner sunt uluitoare.

Ajunsă la aproape 79 de ani, Tina Turner a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care a avut cu Ike Turner, cel care i-a fost soţ între anii 1962 şi 1978, scrie okmagazine.ro.

Artista îşi va lansa în curând autobiografia, „My Love Story“, în paginile căreia se plânge de abuzurile la care era supusă de fostul ei soţ. Chiar de la început, Tina Turner afirmă că nimeni nu îşi poate imagina cât de groaznic era Ike şi ce comportament dubios avea din cauza consumului de droguri.

Din spusele artistei, Ike o bătea des, iar în unele zile, după ce îi aplica diferite corecţii fizice, o obliga să întreţină relaţii sexuale cu el. Cei doi s-au despărţit în 1976, după ce Tina Turner a fost bătută cu bestialitate de soţul ei, iar divorţul s-a pronunţat doi ani mai târziu.

 

În paginile cărţii „My Love Story“, cântăreaţa a scris şi cum a decurs noaptea nunţii. Imediat după ce s-au căsătorit, Ike Turner a dus-o pe Tina la un bordel, pentru a urmări live un show porno.

„Stăteam acolo, în acel loc mizerabil, şi-l priveam cu coada ochiului întrebându-mă dacă într-adevăr îi face plăcere să privească aşa ceva. A fost atât de urât totul. M-am simţit absolut îngrozitor, abia îmi stăpâneam lacrimile, dar ştiam că nu am nicio scăpare, nu puteam pleca până ce el nu era mulţumit. Experienţa a fost atât de odioasă încât am eliminat-o din mintea mea şi am înlocuit-o cu un scenariu fantezist, cu ceva ce mi-aş fi dorit să se întâmple“, a spus Tina Turner.

Înainte de a povesti despre noaptea nunţii, artista a afirmat că nunta a avut loc în Tijuana, pentru că acolo a considerat Ike Turner că ceremonia poate să fie foarte rapidă şi că ea nu şi-a dorit ca nunta să aibă loc acolo, însă nici nu putea să îşi exprime părerea.

„Nu avea niciun sens să pun întrebări, nu aş fi făcut decât să-l înfurii şi asta ar fi însemnat o nouă bătaie. În niciun caz nu-mi doream să apar la nunta mea cu ochiul vânăt. Cununia a avut loc într-un birou mic şi prăfuit. Mi-au întins nişte hârtii pe care le-am semnat şi asta a fost tot. Ştiam că ziua nunţii trebuie să fie emoţionantă şi fericită. Dar nu am simţit nimic de genul acesta. Nu ne-am sărutat, nu am ciocnit un pahar, nu am fost felicitaţi. Am trăit un mariaj groaznic, care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe“, a afirmat Tina Turner.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Pe soția lui Conor McGregor o cunoaște o lume întreagă, dar cum arată soția lui Habib Nurmagomedov?

Distribuie articolul: