David Beckham, nu pentru prima oară, este criticat din cauza felului în care își sărută fiica în public. Cu toate acestea, pentru fotbalist acest gest este unul plin de afecțiune și nu pare a fi deranjat de critica celor din jur. Ieri, David iarăși a sărutat-o pe Harper pe buze, devenind astfel subiectul de discuții a internauților. 

David împreună cu fiica lui, Harper, a fost la un meci de fotbal pentru femei, în care au jucat selecționata Angliei și selecționata Norvegiei, care a avut loc în orașul Le Havre. Bineînțeles, că la meciul de fotbal și-au făcut prezența numeroase obiective de luat vederi, care nu erau preocupate doar de jocul de fotbal, dar și de David Beckham! Așa se face că cei doi au fost surprinși în timp ce David o săruta pe Harper pe buze.

Image result for david beckham harper

Spre deosebire de alte dăți, de data aceasta internauții nu doar că au început să discute gestul lui David, dar i-au și luat apărarea, spunând că un astfel de gest nu trebuie criticat dur, dar trebuie apreciată afecțiunea pe care o are David pentru fiica lui, Harper.

Дэвид и Харпер Бекхэм

„Atât de mult își iubește fiica! Consider că mai mulți bărbați ar trebui să ia exemplu și să le ofere mai multă afecțiune copiilor”

„Am 68 de ani și încă îmi sărut fiica pe buze, nu văd nici o problemă”

„Un sărut minunat, atât de pur și dulce! Nu există ceva mai pur și frumos decât dragostea părinților pentru copiii lor” , au fost doar câteva din comentariile încurajatoare ale internauților.

 

Image result for david beckham harper

Beckham a comentat și el această situație, și spune că este forte blând cu toți copiii, îi sărută pe fiecare, cu excepția băiatului mai mare – Brooklyn.

„Acest gest ar putea să-l incomodeze sau să-l facă să se simtă ciudat. Am foarte multă afecțiune pentru copiii mei. Așa ne-am obișnuit, așa fost atât în familia mea, cât și în familia Victoriei. Din acest motiv așa ne comportăm și noi cu copii noștri”, a comentat David.

Дэвид и Харпер Бекхэм

Sursa