Primăvara este în aer, iar primele zile ale anotimpului verde sunt dedicate persoanelor dragi de lângă noi.  Celebrăm la început de martie femeilor puternice și minunate care ne-au dat viață, ne-au crescut, ne-au învățat, au fost alături de noi când am făcut primii pași, ne-au educat și au avut grijă de noi. Mamele și bunicuțele noastre știu care este desertul nostru preferat și când ne este dor.

Pentru ele, cele care ne fac fiecare zi mai frumoasa prin simplul fapt că există în viața noastră, Magazinul Global Store are o veste nemaipomenită.

O super-tombolă cu premii deosebite pentru mame, fiice, bunicuțe, profesoare, vânzătoare, directoare și modele de urmat în viată.

Câștigă unul dintre următoarele cadouri unice:

🌸Set de lenjerie de pat + cuvertură

🌸Set prosoape El și Ea

🌸Set din 3 vaze decorative

🌸Placă de păr

🌸Set lumânare decorativă + bețișoare aromate

În perioada 24 februarie – 8 martie, sărbătorim frumos la Global Store și oferim daruri din suflet!

Toți cei care vor face cumpărături în valoare de minim 500 de lei, vor avea ocazia să participe la Tombolă cu premii dedicate femeilor. Tot ce trebuie să facă este să se bucure de shopping, iar după achitare să se înregistreze la tombolă să păstreze bonul fiscal până la extragerea premiilor – 9 martie!

Pe lângă asta – cumpărătorii vor avea parte de o săptămână a reducerilor! Aveți -8% la tot sortimentul de produse și multe alte surprize frumoase pentru care merită să vizitezi Global Store!

P