De câteva zile în mediul online se tot discută despre o coincidență macabră. Iulia Nachalova a fost cea de-a patra concurentă la show-ul „Poslednii Gheroi 4” care a murit subit. Cine a fost primul?

Odată cu decesul Iuliei Nachalova, care s-a stins subit pe 16 martie, internauții au observat o coincidență macabră care trezește fiori: artista este ce-a de-a patra participantă la show-ul Poslednii Gheroi 4, care nu mai este în viață, totodată devenind a noua persoană decedată, din cele aflate vreodată în concurs.

Janna Friske, în același sezon

În același sezon cu interpreta printre participanți s-au regăsit: Janna Friske, decedată în urma unei tumori pe creier, în 2015; câștigătoarea sezonului 4 – Iana Volkova, decedată în 2018, tot din cauza unei boli; în februarie 2019 în urma unui atac de cord s-a stins rapperul Detzl, iar peste o lună Iulia Nachalova.

Încă două decese, de la același show

Și doi dintre prezentatorii show-ului „blestemat” s-au stins subit: prezentatorul tv și autorul proiectului „Poslednii Gheroi” Serghei Suponev s-a stins în 2001, în urma unui accident cu snowmobilul; și legendarul actor Serghei Bodrov – primul prezentator al proiectului – a decedat în munți, acesta împreună cu toată echipa de filmare aflându-se în calea gheţarului Kolka, care s-a prăbuşit peste ei.

Scriitorul Serghei Sachin s-a remarcat în primul sezon, a fost dat dispărut în 2017, iar câteva luni mai târziu a fost găsit mort. Actrița Vera Glagoleva – participantă în sezonul 3 – s-a stins în 2017; tot din același sezon a făcut parte și muzicantul Kris Kelmi, decedat pe 1 ianuarie 2019.

Nouă persoane, care au făcut parte din distribuția show-ului Poslednii Gheroi s-au stins din viață din cauza bolilor sau din motive bizare, iar internauții au numit insula care a găzduit proiectul – Insula blestemată.

SURSA

Foto: Google.com