Adevărata pasiune și credință în succes își găsesc materializarea oriunde în lume. E și exemplul Cristinei Ivanov - o tânără din Republica Moldova, care și-a lansat în Italia un brand unic de articole confecționate din denim. Partea specială a creațiilor sale este că insuflă putere: poartă inscripționate mesajele preferate ale clienților - adevărate mantre care le reamintesc purtătorilor despre libertatea și forța pe care o poartă în interior. Am fost tentați să aflăm povestea de succes a acestei talentate basarabence, iar ce secrete ne-a dezvăluit, aflați mai jos.

„Se zice că talentul adevărat se descoperă de mic copil. Deoarece în copilărie suntem înzestrați cu o bogată imaginație și știm mai bine cum să o folosim. Anume atunci, fiind naivi și plini de curiozitate, orice ne înconjoară pare a fi o magie. Talentul meu a constat în a crea această magie din țesături, hârtie, o foaie și un creion. Primele mele creații au fost cusute din perdeaua bunicii. 🙂

ssc

diPovestea stabilirii mele în Italia cred că e una asemănătoare cu a altor tineri care pleacă pentru a găsi un viitor mai bun.

Tinerii ambițioși, care nu au timp de pierdut doar pe speranțe, ci vor să-și găsească propria stradă spre libertate.

Eu la fel am venit în Italia cu visul în bagaj.

Aici am făcut studii la Academia de Design, care m-a făcut să ajung la ideea brandului Mark Ivanov Jeans.

mark ivanov

Visam mereu să inventez ceva deosebit de tot ce găsim în industria modei astăzi. Și anume „o creație care să transmită emoții”.

Vreau ca oamenii care vor purta acești blugi să simtă libertatea interioară, acea energie pozitivă pe care o avem ascunsă cu toții în interiorul nostru. Este o tehnică simplă, dar în același timp profundă: scriind fraze motivaționale, oferi un stil unic.

Xenia Deli este una dintre persoanele caracterizate de această idee nu doar prin frumusețea sa exterioară, dar și prin bunătatea interiorului său. Toți cei care au făcut rost de creațiile mele, devin nume sonore, asta înseamnă că se regasesc în frazele alese.

Până în prezent, am reușit să plasăm blugii în două magazine din apropierea orașului Veneția. La fel, pot fi procurați și pe site-ul nostru:  markivanov.com. Pe parcurs, mi-aș dori mult să duc acest nume în piața rusească. Sigur că nu e exclus nici visul American!

12439530_1670831006531829_3429114338905330537_n

Cel mai important ingredient de succes în industria fashion este calitatea – unul greu de găsit în magazinele de astăzi, la un preț accesibil.

bgl

Desigur, le sunt recunoscătoare parinților, pentru ceea ce au reușit să-mi ofere și mai mult pentru ceea ce nu au reușit… deoarece doar așa înțelegi valoarea lucrurilor pe care poate nu le dețineam în momentul necesar… Astfel înveți să visezi, prinzi curajul pentru a acționa și apreciezi orice mic miracol ce îți apare în cale ca un semn de ajutor.

blugi

Am început sa citesc din momentul când am înțeles că am nevoie de o puternică motivație. Mă motivez din istoriile reale ale oamenilor de succes, cei care au trecut la momentul lor prin dificultăți. Unele dintre acestea sunt: „ The secret” – despre puterea atracției; „Viața fără limite” – de Nick Vujicic și alte multe cărți motivaționale.

fr

Dorința mea actuală este să comunic, prin creațiile mele, cu fiecare om în parte, despre lucrurile mai importante – anume despre dragostea ce trăiește în noi și cum să o urmărim!”

ivanov mark

Foto: Mark Ivanov, arhiva personală, Instagram