“Nirvana” a fost compusă de INNA și Thomas Troelsen. Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan

„Piesa Nirvana îmi dă o stare de bine, este o piesă energică, fresh, sper să vă bucure și să vă distrați la fiecare petrecere”, a spus INNA.

Noul album “Nirvana” care se va lansa pe 11 decembrie include single-urile “Gimme Gimme”, “Ruleta” feat. Erik, dar și “Nota de plată” cu The Motans și “Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams, “Nirvana”, dar și piese noi ce vor fi lansate în următoarele zile pe canalul de YouTube al INNEI.

„Abia aștept să ascultați albumul “Nirvana”, sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți ‘Nirvana’ din acest album”, a spus INNA.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Albumul “Nirvana” va fi disponibil începând cu 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România.

Anul acesta, INNA a lansat două single-uri “Gimme Gimme” și “Ruleta” feat. Erik, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizări, respectiv 120 000 000 de vizualizări.

Vezi și: Inna lansează al cincilea album din carieră, cu multe surprize și piese noi (Foto)

Distribuie articolul: