INNA revine cu un nou album care se numește “Nirvana” și care include single-urile “Gimme Gimme”, “Ruleta”, dar și “Nota de plată” cu The Motans și “Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams, dar și alte piese care vor fi comunicate în curând.

„Abia aștept să ascultați albumul “Nirvana”, sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți ‘Nirvana’ din acest album”, a spus INNA.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Următorul single pe care îl va lansa INNA de pe acest album se numește chiar “Nirvana”, videoclipul acestei piese a fost filmat zilele trecute în București.  Single-ul se va lansa oficial pe 28 noiembrie pe canalul de YouTube al artistei.

Și pentru că meriți să fii surprins, albumul „Nirvana” va fi disponibil începând cu 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România.

Anul acesta, INNA a lansat două single-uri “Gimme Gimme” și “Ruleta”, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizări, respectiv 120 000 000 de vizualizări.

De asemenea, colaborarea Carla’s Dreams cu INNA pentru „Tu și Eu” a stabilit un record, acumulând 1 000 000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. În prezent, piesa are peste 28 000 000 de vizualizări pe YouTube.

Până acum, în cei 9 ani de carieră, INNA a lansat albumul “Hot”, “I Am The Club Rocker”, “Party Never Ends” și “INNA”, precum și EP-ul “Summer Days”.

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

De asemenea, INNA este pe locul 72 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

INNA Online

http://www.innaofficial.com

http://www.facebook.com/inna

http://www.instagram.com/innaofficial

http://www.twitter.com/inna_ro

Distribuie articolul: