Nu este un secret că fotografiile dețin puterea povestirilor de familie. Peste ani, atunci când răsfoim albumul, cu fiecare pagină întoarsă, retrăim emoțiile de altă dată. Inna Colbasiuc împreună cu soțul, Denis Misac și fiul lor, Matei, au participat la o ședință foto de familie superbă cu tematica sărbătorilor de iarnă. 

Actrița a împărtășit câteva imagini de la ședința foto de poveste, dezvăluind prin ce emoții a trecut în acest an, deloc ușor, dar și cât de mult înseamnă pentru ea familia.

„Sărbătorile de iarnă sunt magice și de obicei, se sărbătoresc în familie! În acest an, pentru unii va fi dificil să se unească, dar vor fi cu gândul unii la alții!

Familia înseamnă bucurie, dragoste, fericire și stare de bine. Noi, în acest an am simțit pe deplin această stare! Suntem o familie ca multe altele, dar și unică în același timp!

În pofida anului complicat pe care l-am avut , am reușit să trăim multe momente frumoase, să ne vedem fiul cum crește, să ne bucurăm de reușitele lui și ale noastre ca părinți!

În aceste poze vă arătăm o bucățică din fericirea noastră! Fotografiile sunt momente vii care rămân pentru totdeauna în arhivele familiei, iar noi am reușit anul ăsta să adunăm câteva, după părerea noastră, superbe!”, dezvăluie Inna Colbasiuc.

Vă invităm să descoperiți și să admirați câteva imagini publicate de actriță, care o să vă ducă gândurile la propriile amintiri, plăcute și extrem de prețioase, trăite alături de oamenii dragi.

Foto credit: Constantin Plugari Photography

Sursa: Instagram/ColbasiucInna