Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, dar și Republica Moldova. Este artista care nu iubește să vorbească prea multe despre viața ei personală. Totuși într-o zi specială a iubitului ei, a decis să facă acest lucru. Cântăreața a dedicat un mesaj public și inedit pentru Deliric.


Inna și Deliric formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Deliric a împlinit 39 de ani.„La mulți ani, dragostea mea”
, a scris Inna sub fotografia postată pe Instagram.


Imaginile inedite și textul simplu, dar unul sincer, i-a adus vedetei  peste 32.000 de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii atât de la fani cât și de la alte vedete. „La mulți ani a scris Antonia”, în timp ce Mihaela Rădulescu a comentat: „Încă un leu? Bine ai venit în club. La mulți ani”.Primele zvonuri privind relația dintre Inna și rapperul Deliric au apărut în vara anului trecut, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea, dar totodată a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.


„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună. Sunteți viligenți”, a spus Inna.

Deși pandemia a fost o perioadă grea pentru fiecare dintre noi și în special pentru artiști. Și fără scenă Inna s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de partenerul ei, Deliric.

„Un om special, alături de el sunt fericită. Tot ce pregătește el este delicios. Gătește mereu vegan și mă surprinde de fiecare dată”, a mărturisit Inna în cadrul unui interviu.

Vezi aici postarea:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от INNA (@inna)

Foto: Instagram/Inna

Sursa: profm.ro 

Distribuie articolul: