Pasiunea sa pentru artă a făcut-o să iubească pictura încă de când era mică. Părinții săi au înțeles-o și au susținut-o, oferindu-i posibilitatea de a urma o școală de pictură, iar ulterior și Colegiul de arte plastice „Alexandru Plămădeală” din Chișinău. V-o prezentăm pe Daria Fedotova, tânăra care înfrumusețează lumea prin pensula ei!

Tablourile sale îți taie respirația pur și simplu. Sunt inspirate din viața reală, din natură și, în special, din dragostea față de animale.

„Îmi place această manifestare artistică și, prin urmare, nu încetez niciodată să pictez. Iubesc nespus de mult natura și animalele, motiv pentru care am ales să abordez această temă în lucrările mele. Prin intermediul tablourilor cu animale doresc să transmit publicului despre frumusețea fraților noștri mai mici, că trebuie să îi protejăm și că ei depind direct de noi. De la an la an, omul distruge natura și animalele, ceea ce este îngrijorător”, spune pictorița.

 

Tânăra artistă spune că se întâmplă ca finalizarea unei lucrări să ia o formă total diferită decât ideea inițială, însă, acesta este întreg farmec al artei atunci când creează. S-a gândit că lucrările sale să fie pictate nu doar în ulei, dar și pe diferite materiale și accesorii. Realizând, astfel, picturi și pe ochelari.

Vezi mai multe lucrări în galeria foto de mai jos:

 

Sursa Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: