Trupa de rock din Italia care anul acesta s-a clasat pe locul întâi la concursul de muzică internațională Eurovision, Maneskin, au avut o sesiune foto fierbinte! Toți membrii trupei s-au dezbrăcat complet.

Membrii trupei adoră să atragă atenția asupra lor și să-și demonstreze sexualitatea. De exemplu, basista Victoria preferă să cânte la concerte fără lenjerie intimă, îmbracă bluze din plasă, transparente, sau jachete, pe corpul gol, pe care o scoate la sfârșitul spectacolului. Deci să apară complet goi în fața fanilor, nu este ceva nou pentru ei.

Rockerii se pare că nu se intimidează deloc unul de celălalt, în poze toți apar goi și culcați unii peste alții, iar zonele intime au fost acoperite cu emoji în formă de steluțe.

Sub fotografia publicată ei au scris: „De ce este atât de cald?”, iar fanii au rămas impresionați și au lăsat aproape două milioane de aprecieri și mii de comentarii: „Nu mă pot uita calm”, „Mi s-a oprit inima”, „Regina și regii”, „M-am îmbolnăvit”, „Este legal să fii atât de sexy?” etc.

În timpul filmărilor, cei patru au pozat și în oglinda cabinei de probă.

Reamintim că fanii cred că, pe cei patru membri ai formației nu îi leagă doar o relație de colegialitate, ci mult mai multe. Ei par foarte obișnuiți unul cu celălalt și se pare ca timp de cinci ani de când s-a format trupa, sunt foarte uniți.

Foto: Instagram/ Maneskin