Ediția de toamnă a revistei Fashion VIP a venit la pachet cu o deosebită surpriză pentru melomani. După o lungă perioadă în care artistul nu a lansat niciun CD, acum Ion Suruceanu și-a bucurat publicul cu un dublu CD cu cele mai frumoase cântece din creația sa. 

În septembrie, Ion Suruceanu a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani. Cu această ocazie specială, numărul de toamnă al revistei Fashion VIP i-a dedicat un interviu, dar și un dublu CD care conține 40 de cântece, o culegere a celor mai frumoase piese din repertoriul său.

Artistul, împreună cu redactorii revistei Fashion VIP au lucrat la un proiect frumos, de toamnă. Lansarea revistei și a CD-ului a fost o adevarată petrecere caldă, unde maestrul a cântat piesele sale, atât de îndrăgite de public. Colegii de cântec ai artistului dar și prietenii revistei și ai fondatoarei Valentina Luchian i-au adus maestrului flori, felicitări și voia bună, la ceas aniversar.

Vezi mai jos mai multe poze de la eveniment.

Iar noi îi urăm maestrului Ion Suruceanu multă sănătate și inspirație pentru proiectele pe care le are în plan, și, desigur, abia așteptăm noi piese în repertoriu.

Sursa foto: Revista Fashion VIP