Acum 49 de ani maestrul și interpreta de muzică populară și-au unit destinele. Astăzi cei doi sărbătoresc ziua nunții, iar Nicolae Botgros a decis să publice un mesaj special pe pagina sa de Facebook.

Acum o săptămână, Nicolae Botgros a publicat un mesaj în care și-a exprimat nemulțumirea legată de zvonurile care i-au vizat viața personală. „Pentru că în ultimii doi ani am fost sistematic terorizat și tachinat emoțional cu știri eronate (intenționat sau nu) despre persoana mea și pentru că recent a mai apărut una proaspăt născocită, cred că ar fi bine să dau câteva răspunsuri aici, pe pagina mea mea personală, unde nimeni nu poate „schimonosi” sensul cuvintelor mele. (…) Dacă tot lumea caută să exploreze tărâmul vieții mele personale, hai că vin și cu o explicație!

Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici.

Citește și: Nicolae Botgros, mândru de fetița sa de 2 ani (Foto)

NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu….

P.S. Chiar dacă sunt o persoană publică, am dreptul la viață privată și rog mult să îmi respectați acest drept.

Cu respect, Nicolae Botgros”.

Astăzi celebrul dirijor a venit cu un mesaj special pe pagina sa de Facebook:

„Căsnicia este „nodul destinului” în care sunt legate firele a două vieți. O conversație spirituală, emoțională, multe ori măgulitoare, iar periodic chinuitoare și febrilă.

Farmecul acestui dialog este faptul că nici nu îți dai seama când au zburat cei 49 de ani munciți împreună, când a plecat jumătate de secol din viețile a doi oameni legați prin taina jurământului duhovnicesc. Acești 49 de ani pentru familia noastră au însemnat bucurie, euforie, ostilitate, înțelegere, grijă, compasiune, frământări și regrete. A însemnat tot ce poate simți și trăi un om.

Asta e! Indiferent de ce ne-a oferit viața, pe toate le-am trăit în doi, eu și soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris artististul, apoi i-a felicitat pe toți cei care în această zi de 5 octombrie au parte de aceeași sărbătoare. La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua nunții, la mulți ani și nouă!”, încheie artistul publicând câteva fotografii în care apare alături de jumătatea sa.

Sursa: Facebook/NicolaeBotgros

Vezi și: Nicolae Botgros a anunțat despre o nouă pasiune a sa, realizată în colaborare cu o vinărie de la noi