Cu siguranță ai auzit și tu de incontinența urinară, sau poate chiar suferi de aceasta, însă nu știi care poate fi rezolvarea optimă. În acest articol vei afla despre modul în care TENA, cu o experiență de peste 50 de ani, îți poate sprijini îngrijirea personală, la acest capitol.

Să aflăm mai întâi ce este incontinența urinară

Incontinența urinară mai este cunoscută și sub denumirea de slăbiciunea vezicii urinare. Se referă la o persoană care are dificultăți în controlul vezicii urinare. Aceasta cauzează pierderi involuntare de urină. Ține minte, incontinența urinară la femei nu este o condamnare.

Multe femei pierd involuntar cantități mici de urină în anumite situații, atunci când râd, tușesc sau fac sport. Când această pierdere devine frecventă sau suficient de supărătoare astfel încât să fie o problemă, aceasta se numește incontinență urinară sau pierderea controlului vezicii urinare. O definiție sugestivă a incontinenței urinare este „pierderea de urină pe cale naturală, la un moment nepotrivit și într-un loc nepotrivit”.

Așadar, produsele absorbante pentru incontinenţă urinară sunt cele mai populare produse printre pacienţi, pentru protecţia împotriva pierderii de urină.

TENA Lady este pentru femeile care se confruntă cu aceaste scurgeri involuntare de urină. Cauzele acesteia pot fi tulburările neurologice, afecțiunile medicale, menopauza, sarcina, dar și infecțiile tractului urinar. Astfel, pentru a gestiona incontinența, multe femei folosesc absorbante menstruale obișnuite. Este o alegere nefericită, deoarece există o diferență mare între sânge și urină, ceea ce înseamnă că absorbantele menstruale nu sunt adecvate pentru incontinență. Fluxul menstrual este mai dens și este eliminat mai încet, în timp ce urina este mai fluidă și este eliminată în cantități mai mari, ceea ce înseamnă că este nevoie de o absorbție mai rapidă.

Produsele din gama TENA Lady sunt proiectate special pentru proprietățile urinei. Acestea absorb scurgerile cu o viteză impresionantă, țin lichidul departe de corp și blochează mirosurile neplăcute la interior. Și, spre deosebire de alte produse de igienă feminină ce conțin deodorante, materialele absorbante cu pH neutru folosite de TENA fac mult mai mult decât să mascheze mirosurile neplăcute – le neutralizează.

Iată care sunt avantajele produselor „TENA Lady” – absorbantele de incontinență, discrete și sigure, pentru femei

  • Absorbție rapidă și protecție sigură contra scurgerilor – senzația de prospețime, siguranță și încredere pentru întreaga zi/noapte.
  • Stratul superior este conceput pentru a menține pielea uscată – suprafața moale, matasoasă și delicată la nivelul pielii îndepartează instantaneu umezeala de pe piele pentru a menține senzația de uscat și a va simți încrezatoare.
  • Tehnologia Fresh Odour Control™ previne apariția mirosurilor.
  • Designul anatomic al produsului asigură o fixare sigură și confortabilă – barierele laterale elastice fixează absorbantul mai bine și garantează siguranță sporită.

Gama TENA Lady vă oferă protecţie triplă pentru scurgeri, mirosuri neplăcute şi umezeală. Vă ajută să menţineţi senzaţia de prospeţime, siguranţă şi încredere, atât ziua, cât şi noaptea.

Absorbția rapidă asigură un nivel ridicat de protecție

Produsele TENA sunt prevăzute cu suprafețe de inserție rapidă pentru o absorbție instantanee care elimină riscurile de scurgere. Capacitatea crescută de absorbție → stratul absorbant transformă lichidul în gel și îl menține în interiorul absorbantului.

Fresh Odour Control înseamnă prospețime garantată

Mirosul distinctiv al urinei provine de la bacteria care produce amoniacul ce creează un miros ușor caustic ce pur și simplu nu poate fi acoperit de parfum. Sistemul pentru neutralizaraea mirosurilor neplăcute – Fresh Odour Control – este creat pentru a reduce înmulțirea bacteriilor, eliminînd mirosurile neplăcute, pentru prospețime și siguranță.

Confort

Forma anatomica a absorbantului asigură confort și siguranță, în condiții de dimensiune mică a absorbantului. Bariere elastice din părțile laterale a absorbantului evită scurgeri. În plus, stratul exterior mătăsos dă o senzație sporită de confort pielii Dvs., cea ce previne iritațiile pielii.

Varietate

Tena Lady oferă o gamă variată de produse de forme, dimensiuni și niveluri de absorbție, menite să răspundă oricărui tip de activitate și pentru a vă oferi confort și încredere în orice situație.

Toata gama de produse TENA Lady o puteți găsi în rețeaua Farmacia Familiei.