Vineri, 26 aprilie, pentru toți fanii și iubitorii de petreceri tari și open-air-uri zgomotoase, va avea loc promoția Black Friday pentru festivalul FOSFOR. În această zi, oricine dorește va putea beneficia de codul promo „FOSFORISYOU” pentru a cumpăra bilete cu o reducere de 20%.

Oferta este valabilă doar pentru biletele la festivalul FOSFOR. Biletele cu cod promoțional le puteți cumpăra pe site-ul Afisha.md.

Aveți la dispoziție o zi, ca să puteți nimeri la cel mai așteptat eveniment din această vară la un preț super! Nu ratați Black Friday pentru FOSFOR!

Vă reamintim, al cincilea festival de muzică electronică din Moldova, FOSFOR, va avea loc la 6 iulie pe teritoriul Goodzone. În acest an, publicul va asculta cele mai bune track-uri de Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin și de DJ-ii moldoveni: Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR (Mihai Vainer), și alții. Festivalul va fi deschis de vedetele în ascensiune ale genului muzicii electronice din Moldova. Cine exact – va decide publicul la petrecerile private Pre-Party FOSFOR.

Celor care nu vor reuși să cumpere biletele la un preț redus, organizatorii le amintesc că până la 30 aprilie va fi valabilă oferta pentru perioada a doua de presale – bilete la prețul de 200 lei.

  • Din 1 mai costul biletelor va crește la 250 lei.
  • În perioada 17 iunie – 5 iulie, biletele vor costa 300 lei.
  • În ziua evenimentului, 6 iulie – 350 lei.

Biletele sunt disponibile pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md sau la oficiul companiei Simpals, la adresa str. Calea Orheiului 28/1.

Urmăriți știrile și actualizările de pe pagina FOSFOR din rețelele de socializare.