Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru acest weekend și nici nu prea ai idei, îți sugerăm noi una! Ce ar fi dacă ai profita de timpul liber și ai merge la o expoziție de artă? Vezi mai jos detalii. 

Sâmbătă între orele 16:00 – 19:30 ești așteptat la Artcor, pentru a viziualiza expoziția retrospectivă „Ce și cum a fost la Tabăra de Design în Sat”.

Această expoziție a fost inițiată după ce în vara care a trecut mai mulți designeri și arhitecți au creat la Tabăra de Design în Sat, s-au conectat cu meșteșugari de prin părțile Nisporenilor, au dat viață Muzeului „meșteșug și design” la Ciutești și au expus gospodărește în spațiul acestuia colecția de obiecte creată de către „taberiști”…

Astfel, expoziția din 19 octombrie va fi o retrospectivă prin care se vor ilustra fotografic toate cele opt zile de tabără și toate cele opt proiecte create de către participanți.

Fiecare autor își va prezenta proiectul pornind de la concept și terminând cu procesul de producere. Iar vizitatorii vor avea ocazia să privească schițele, pipăie obiectele, întrebe designerii și arhitecții despre experiența trăită la Tabăra de Design în Sat.

Sursa foto: Facebook

 

Distribuie articolul: