În perioada 27 februarie – 1 martie, vizitatorii, cu aportul participanților expoziției BEAUTY-2020, se vor inspira din noile tendințe de înfrumusețare la cel mai mare eveniment de frumusețe al anului. Aveți șansă de a vă reîncărca cu energia de primăvară, veți face cunoștință cu cele mai noi inovații și tendințe din lumea frumuseții, vă veți alege cosmetice și veți primi ajutor de la specialiști  în crearea propriei imagini.

Cei mai așteptați vizitatori ai expoziției BEAUTY-2020 sunt doamnele și domnișoarele care vor să se familiarizeze cu tendințele din lumea frumuseții și pentru care sunt create cele mai avansate tehnologii de înfrumusețare.

Ce a pregătit pentru vizitatori BEAUTY 2020?

Expoziția din acest an va ocupa trei pavilioane expoziționale ale Centrului Expozițional Internațional Moldexpo, unde peste 150 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Ucraina vor prezenta totul despre frumusețe și crearea imaginilor unice. Expoziția Beauty-2020 va avea un program conex extins, care va include diverse master-class-uri, prezentări de mărci celebre și tehnologii noi din industria de frumusețe. Prezentările vor avea loc la fiecare stand și se vor aplica reduceri.

Profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2020 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii; vor putea afla multe despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); și nu în ultimul rând, vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.

Reprezentanții companiilor vă vor ajuta să alegeți cosmeticele profesionale potrivite și vor veni cu sfaturi utile în materie de make-up și de obținere a unor efecte vizuale neașteptate.

Despre tendințele și soluțiile noi în designul și modelarea unghiilor pentru sezonul 2020 veţi putea afla la standurile specializate, iar pentru cei care vor să atragă mai mare atenție la față, aveți informații despre accentuarea genelor – un procedeu destul de simplu, dar care scoate în evidență frumusețea ochilor. Veți primi sfaturi și soluții de extensie și laminare a genelor în scopul de a obține un rezultat care să depășească așteptările. Deasemenea, veți afla cum să mențineți rezultatul epilării o perioadă cât mai lungă și cum să faceți această procedură mai puțin traumatizantă.

Mijloace şi produse pentru îngrijirea tenului, corpului, cosmetice curative vor prezenta companiile autohtone și farmaciile de la noi, prezente la expoziție.

Program pentru specialiști și nu numai

În cadrul programului de afaceri al expoziției vor avea loc evenimente de instruire, seminare, traininguri și master-classuri, organizate de companiile participante. Produse și echipamente inovatoare pentru un păr sănătos, master-classuri, produse noi și oferte speciale vă așteaptă la standul partenerului expoziției – compania Loial LTD.

Esteticienele Salonului Daria Room – partenerul beauty al expoziției, vor informa despre modalitățile de menținere a tinereții și sănătății tenului, iar Medazur va organiza exclusiv pentru specialiștii în pedichiură cel de-al doilea Congres Internațional al Podologilor pe tema „Interconectarea medicilor și a podologilor în rezolvarea problemelor comune ce țin de afecțiunile piciorului și unghiilor”.

Optiplaza, style-partenerul expoziției, va prezenta 15 mărci mondiale de ochelari de vedere și de soare. Vizitatorii standului companiei vor primi carduri de reducere și certificate cadou și vor putea, de asemenea, să beneficieze de o consultație gratuită a oftalmologului.

Întâmpină primăvara cu pistrui la Beauty-2020

Dacă aveți pistrui, atunci această promoție este pentru dumneavoastră! Desenați-vă pistrui, luați cu dvs. o prietenă, veniți la expoziție, faceți o fotografie sau un Stories în zona foto „Pistruii sunt în vogă”, marcați paginile expoziției Beauty (IG & FB – @beautyexhibition), precum și #beyourself, prezintați-vă Povestea (Stories) sau postarea de la biroul de informare și profitați de vizite gratuite în toate cele patru zile de expoziție!

Și cel mai important, înregistrându-vă prealabil pe site-ul expoziției www.beautyexpo.moldexpo.md vă veți asigura un bilet de acces gratuit pentru toate cele 4 zile de BEAUTY-2020 ca să puteți profita de reducerile și ofertele speciale ale companiilor participante.

Întâmpinăm primăvara la Moldexpo, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat!