Anul 2019 aduce noi tendințe de care te vei îndrăgosti iremediabil. Încălțămintea îndrăzneață, cu pene sau cristale, și cea colorată vor face furori în următorul an printre iubitoarele de modă.

Pentru a fi la modă în 2019, trebuie să-ți iei inima în dinți și să îndrăznești să ieși din zona ta de confort. Specialiștii recomandă să uiți de tendințele în materie de încălțăminte de până acum și să adopți un stil cu totul diferit, care te va pune în valoare cu ușurință.

 

Cristale
Un pic de strălucire nu dăunează nimănui! Pune-ți picioarele în valoare cu ajutorul unor sandale accesorizate cu cristale. Toate privirile vor fi îndreptate asupra picioarelor tale orbitoare și vei da dovadă de curaj. Poartă astfel de încălțări la outfituri simple, care nu ies foarte mult în evidență.

Vârf pătrat
Uită de modelele de sandale pe care le-ai purtat până acum și adoptă noul stil. Sandalele cu vârf pătrat sunt cele care se vor găsi în 2019 în picioarele tuturor iubitoarelor de modă, în diferite forme și culori. Le poți purta cu absolut tot ce vrei, deoarece sunt comode și elegante.

Fundițe
Balerinii revin la modă! Dar nu oricum, ci cu fundițe sau alte detalii care să îi scoată din anonimat. Îi poți încălța la rochii, pantaloni la dungă sau blugi. Tot ce trebuie să faci este să îi asortezi cu geanta și să eviți ținutele foarte încărcate. Balerinii pot înlocui cu succes pantofii înalți, iar picioarele tale vor fi fericite că nu vor mai îndura chinul provocat de tocuri.
Fundițe
Pene
În anul 2019, penele iau locul țintelor! Le vei găsi pe aproape orice tip de încălțăminte și vor fi purtate de majoritatea femeilor îndrăznețe, care iubesc tendințele ieșite din comun. Cumpără o pereche de pantofi cu pene și ieși cu încredere pe stradă, fiindcă vei fi admirată și complimentată pentru curajul de care dai dovadă.
Pene

SURSA

Distribuie articolul: