De când s-a dedicat cu pasiune sportului, Ion alias Giovanni Garaba a devenit un idealist: pentru el, „cea mai bună versiune a corpului său” este un proces continuu, iar motivația acestui tânăr ne impresionează zi de zi. Dacă acum 3 luni vă spuneam că a fost selectat să muncească pentru brandul Dior, acum Giovanni e mai inspirat ca niciodată să devină fitness model reputat în Regatul Unit. Totul vine după o întâlnire, în acest weekend, cu mai-marii atleți ai lumii, experiența marcându-l pe viață.

 

17903495_1401737799885981_8778704239831657720_n (1)Duminică, Giovannni a avut marea onoare să-i cunoscă live pe faimoșii atleți Simeon Panda, Gerardo Gabriel, Larissa Reis, Michelle Lewin, Sergi Constance, Lazar Angelov ș.a., adunați din diferite colțuri ale lumii pentru a participa la expoziția FitConUK. Doza de inspirație pe care a acumulat-o, cu această ocazie, a fost colosală!

Duminică, am vizitat o exploziție desfășurată în Londra, unde s-au adunat o mare parte dinte cei mai faimoși atleți ai momentului. Am avut ocazia să-i cunosc personal, să discut cu ei și să-i descos cu privire la secretele din domeniul fitnessului. Apreciez sfaturile lor. 

Acum, mai mult ca oricând, îmi doresc o carieră în lumea fitnessului, vreau ca imaginea mea să fie virală pe internet, îmi doresc să devin model pentru mai multe produse de profil: suplimente și branduri de haine sport. 

De asemenea, îmi doresc cu ardoare ca în 2018 să particip la categoria Men’s Physique din cadrul unei competiții care se va desfășura tot aici, în Londra.

Sper să am succes, dar până atunci ținta mea sunt antrenamentele și alimentația corectă!”, ne-a mărturisit faimosul moldovean.

Admirându-i perseverența, nici nu îndrăznim să ne îndoim de succesele acestui „Hercule” născut în Republica Moldova. Vedeți mai multe imagini de la întâlnirea de duminică:

Foto: Arhiva personală