Recent, Chris Martin le-a mărturisit prietenilor că este din nou singur, după ce s-a despărțit de Dakota, luna trecută. Vestea vine la doar câteva luni după ce cuplul, care se bucura de aproape 20 de luni de relație, a început să vorbească despre căsătorie. 

De asemenea, anul acesta, Chris Martin cumpărase, pentru suma de 4,25 milioane de lire sterline, o vilă pe plajă, în Malibu, special pentru a locui împreună cu actrița americană Dakota Johnson (29 de ani). Surse apropiate cântărețului britanic au mărturisit pentru publicația The Sun că au fost șocate să afle faptul că povestea de dragoste s-a încheiat.

Chris și Dakota părea mereu fericiți împreună. Vorbeau despre logodnă, iar acum, când au spus că a luat-o fiecare pe drumul său, este o surpriză pentru toată lumea”, spune unul dintre prietenii lui Chris.

Ultima oară, Chris și Dakota au fost surprinși împreună într-un loc public în luna noiembrie a anului trecut, la restaurantul Sushi Park din Los Angeles.

La acel moment, un apropiat al lor declara: ”Probabil se vor căsători. Relația este cât se poate serioasă. Lui Chris îi place că Dakota stă departe de lumina reflectoarelor”.

Cât despre motivul despărțirii, acum mai puțin de o lună, People scria un articol despre cum Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin, ”muncește din greu pentru a o integra” pe Dakota în familia ei.

Este cunoscut faptul că, deși au divorțat, Chris și Gwyneth au rămas în relații buni, pentru a fi alături de copiii lor, Apple și Moses. Cu toate acestea, Gwyneth a încălcat de multe ori regulile, inserându-se în idila lui Chris cu Dakota mai mult decât era cazul și manipulând lucrurile în favoarea ei. Ba chiar, după nunta ei cu Brad Falchuk, aceasta i-ar fi luat în luna de miere și pe Chris și Dakota. Tocmai de aceea, conform Celebitchy.com, motivul despărții nu trebuie căutat foarte departe.

Sursa

Distribuie articolul: