Angelina Jolie și The Weeknd au fost din nou surprinși împreună. Toată lumea se întreabă  ce îi leagă pe cei doi? O prietenie sau ceva mai mult? Până aflăm cum stau lucrurile, hai să vedem cum a fost ultima lor ieșire. 

Angie şi The Weeknd au ieşit împreună sâmbătă seară la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica – iar cei doi au petrecut la luxosul local italian mai bine de două ore şi jumătate. Partea cea mai interesantă a urmat, însă, după cină – când Angie s-a urcat în maşina artistului canadian şi au plecat spre casa lui, o vilă de 70 de milioane de dolari din Bel-Air. Localul în care au luat cina romantică pare să aibă o însemnătate aparte pentru inedita pereche, fiindcă aici au fost văzuţi prima dată împreună pe 30 iunie. Atunci s-a scris despre prima lor cină romantică.

Luna următoare, pe 10 iulie, cei doi au fost din nou fotografiaţi împreună la un concert privat din Los Angeles. Acum este a treia oară când sunt văzuţi petrecându-şi timpul împreună – iar de această dată au făcut gestul de a ieşi în public alături cât se poate de conştient, ştiind că vor fi fotografiaţi în acelaşi loc, scrie okmagazine.ro

Această alegere – cât mai ales faptul că după cină au plecat spre casa lui – nu fac decât să dea apă la moară celor care vorbesc despre o nouă iubire în viaţa Angelinei. Cu atât mai surprinzătoare cu cât între ei există o diferenţă considerabilă de vârstă, iar ea este cu totul alt gen de femeie decât fostele iubite ale lui The Weeknd – Selena Gomez şi Bella Hadid.

Un apropiat susţine că Angie şi The Weeknd sunt doar prieteni, dar că artistul nu a făcut un secret din faptul că îi place la nebunie de Angie – şi de multă vreme are o slăbiciune pentru ea. De altfel, The Weeknd s-a şi referit la senzualele buze ale Angelinei în versurile unuia dintre cântecele lui.

Sursa: okmagazine.ro

 

Distribuie articolul: