Astăzi încă un cuplu din România s-a căsătorit civil, după 10 ani de relație,. Actorul și interpretul a publicat primele imagini cu viitoarea lui soție, înainte de a merge la starea civilă!

Emoții mari pentru Liviu Tudorescu și iubita lui, Iulia, astăzi fac pasul cel mare și oficial vor deveni soț și soție!

Viitoarea mireasă a îmbrăcat astăzi o rochie de tip sacou de un alb imaculat, cu câteva pietricele strălucitoare la poale. A optat pentru un machiaj fin și gingaș, care i-a accentuat ochii expresivi, și-a aranjat părul pe spate în valuri, și a ales un buchețel din flori colorate, la fel de fin ca ea.

„Astăzi… ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoară. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta”, a spus Liviu Teodorescu pe Instagram, înainte de a pleca la starea civilă.

Mai târziu a publicat și un video după ce a ieșit din starea civilă: „Prea multe flori! Păi dacă ești prea frumoasă, ce să îți facem? S-a măritat! M-am însurat! Gata!” a exclamat el.

Vă reamintim că Liviu Tudorescu a cerut-o în căsătorie pe Iulia în toamna anului trecut de ziua ei, în fața întreagii familii.

Foto: Instagram/ Liviu Tudorescu