Împodobirea bradului de Crăciun reprezintă un motiv de sărbătoare pentru toți cei care iubesc sărbătorile de iarnă. De fiecare dată când se apropie acest moment, oamenii împărtășesc în toate părțile iubire, armonie și pace.

Personalizat 

În ultima vreme a devenit la modă ca bradul de Crăciun să fie împodobit cu numele celor dragi sau chiar cu pozele acestora. Cu cât este mai personalizat, cu atât bradul este mai lăudat de cei dragi.

Roșu și auriu 

Umplerea bradului cu ornamente aurii și roșii este un obicei specific Scoției. Acest stil include și câteva globuri din sticlă umplute cu diferite forme, precum animale, case, oameni de zăpadă sau fulgi de nea.

Roșu și alb 

Nu este necesar să supraîncarci pomul de Crăciun pentru ca acesta să fie nemaipomenit. Poți folosi câteva ornamente roșii și albe ieșite din tipar și să completezi cu globuri argintii, pentru un impact vizual de proporții.

Jucării și bomboane 

Copilul tău iubește Crăciunul, motiv pentru care își dorește cu ardoare să împodobească bradul. Lasă-l, deoarece brazii ornamentați cu jucării și bomboane sunt foarte apreciați în ultimul timp. Astfel își va pune amprenta în mod aparte și vei avea un brad foarte lăudat.

 

Auriu 

Brazii împodobiți cu auriu sunt iubiți de multe femei, deoarece oferă un aspect prețios și foarte elegant. Este de preferat ca acest tip de brad să fie amplasat în hol, deoarece va face locuința să arate mult mai primitoare.

Verde și argintiu 

Împodobește bradul de Crăciun cu verde și argintiu! Va avea un aspect de mentă, prețios și foarte elegant. Este ideal pentru casele realizate în stil rustic, completându-se perfect în peisaj.

Alb 

Brazii cu ramurile albe la vârfuri au un aspect rece, iar ornamentele albe întregesc aspectul înghețat specific iernii. Alege să împodobești bradul cu globuri și beteală mare albe, pentru ca acesta să pară încărcat de zăpadă.

Turcoaz, albastru și argintiu 

Chiar dacă ți se pare că această cromatică nu se potrivește, trebuie să știi că această combinație este foarte îndrăgită de multe femei. Împodobește-ți bradul cu turcoaz și albastru, dacă ești o mare fană a păunilor, libelulor sau a sirenelor. La sfârșit, adaugă și puțin auriu, pentru a îndulci aspectul pomului.

Alb cu roșu 

Dacă adori brazii albi, trebuie să știi că ornamentele roșii îl fac de 10 ori mai încântător. Folosește beteală și globuri roșii și vei intra automat în spiritul Crăciunului.

Moș Crăciun

Cei care iubesc foarte mult conceptul de „Moș Crăciun”  nu pot rezista tentației și umplu bradul cu Moși Crăciuni în miniatură, în diferite ipostaze. Acest tip de brad este perfect pentru persoanele copilăroase și entuziasmate de sărbătorile de iarnă.

SURSA: Divahair.ro 

Distribuie articolul: