Ziua de 24 martie a venit cu o veste tulburătoare pentru cei care l-au cunoscut pe Cătălin Caragea și pentru fanii trupei 7 Klase. Solistul de doar 22 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Cătălin și-a pus capăt zilelor

Astăzi este ziua de naștere a mamei lui Cătălin. Se pare că artistul, înainte să plece de printre noi, a scris o melodie dedicată mamei sale, dar pe care nu a apucat să i-0 cânte față în față. Aurelia Deliu, mama artistului, a publicat melodia pe pagina sa de Facebook, unde a scris și un mesaj sfâșietor.

Vezi și: „Nu-mi pot opri lacrimile”. Mesajele colegilor de breaslă și prietenilor lui Cătălin Caragea

„Mulțumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu, cât de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin și eu fiind  mama lui vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră. Azi a fost prima zi de naștere a mea, în cei 22 de ani în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecătoare.

A fost nespus de greu și trist.

Totuși, el mi-a facut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă pe care l-am ascultat pentru prima dată azi, de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui… din păcate nu a reușit să finiseze.

Pentru mine însă este cel mai pretios cadou…

Mereu a știut să-și ceară scuze… pentru orice.”

Cătălin Caragea a făcut parte de la începuturi din trupa 7 Klase. Tânărul interpret a uimit cu vocea sa la concursuri precum „Românii au Talent” și „XFactor”.

Citește și: „Cătăline, ne va fi un dor nebun de tine”, solistul trupei 7 Klase a fost petrecut pe ultimul drum