Blogerița a trecut prin clipe groaznice zilele trecute. Aceasta a povestit că a fost supusă agresiunii fizice din partea fostului concubin pentru că nu a mai dorit să fie cu el într-o relație.

„Nu mai am lacrimi să plâng”, spune ea, într-un story pe Instagram.

Motivul se pare că a fost faptul că femeia a refuzat să mai fie într-o relație cu fostul concubin. Acesta, fiind în stare de ebrietate a atacat-o pe 6 august, chiar în scara blocului în care locuiește Ina. „Am mâncat uciganie în bloc. Când am intrat nici n-am reușit să strig „mama”, pentru că am refuzat să mai fim împreună”, povestește ea.

„Nu importă ce face femeia, uciganie nu trebuie să mănânce nimeni absolut”, mai spune Ina.

Întrebată de ce nu a plecat mai înainte din relație, Ina a povestit că nu putea scăpa de el, fostul concubin o urmărea peste tot, pe stradă, în sala de forță și putea sta în scara blocului mai multe ore. Bloggerița a mai dezvăluit că pentru a se apăra și ea l-a lovit pe bărbat. Cel din urmă chiar a amenințat-o că va arăta pe Instagram cine este ea, însă Ina a răspuns: „Nu trebuie să vă temeți, fetelor când te amenință bărbatul că va pune poze cu voi goale, pe internet. Pentru asta este lege și te închide”.

Aceasta și-a îndemnat urmăritoarele să nu mai accepte comportamentul abuziv al bărbaților și să termine relația încă de la primele semne.

Sursa foto: Instagram

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon

Distribuie articolul: