Mulți se încrețesc la văzul cerului noros și la gândul că vine ploaia, iar alții o percep ca pe o binecuvântare. Vezi mai jos 4 motive care te vor face să adori ploaia și care-ți vor demonstra că zilele ploioase pot fi mai frumoase decât crezi.

Spală și curăță

Fiecare creatură, fiecare bucățică din natură și fiecare obiect creat de om are nevoie de o baie bună. Și pentru că nu oricine și orice are acces la duș, Universul se ocupă să le ofere tuturor baia de care au nevoie. Apa curată are proprietăți energetice speciale și darul de a curăța și spăla energii vechi, stagnante, cu încărcăură negativă care nu își mai au locul. Astfel, eliberează spațiul pentru mai multă bucurie și energie pozitivă. Atunci când ploaia se revarsă deasupra orașului, imaginează-ți că toată tensiunea, toată supărarea, toată încrâncenarea dispar iar oamenii devin mai buni.

Ploaia îți oferă un concert gratuit

Unul dintre cele mai liniștitoare sunete este sunetul ploii. Iar pe deasupra, este și gratuit. Întinde-te în pat, închide ochii și bucură-te de răpăitul ploii în geamul tău la sfârșitul unei zile agitate. Imaginează-ți cum fiecare picătură te ajută să elimini tensiunea, să te conectezi cu inima ta și să adormi liniștită, cu un zâmbet pe buze.

Cu cât ești mai liniștită înainte de culcare, fără ca o mie de gânduri pline de temeri să ți se învârtă în minte, cu atât mai bun va fi somnul tău și cu atât mai liniștită te vei trezi de dimineață.

Ploaia te invită la meditație și contemplație

Ce poate fi mai frumos decât să savurezi o ceașcă de cafea caldă sau aromată în fața geamului, admirând spectacolul naturii, mai ales când ploaia este însoțită de spectacolul de lumini al naturii – mărețele fulgere?

Lasă-te vrăjită de spectacol, măcar pentru câteva secunde, și dă-ți voie să te bucuri de momentul prezent.

Ploaia îmbie la romantism

Imaginează-ți diminețile ploioase de weekend și cât de confortabile sunt acestea în brațele iubitului. Sau cât de romantice pot fi plimbările sub cerul care picură cu stropi plăpânzi de apă.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: