În acest an, Kim Kardashian afișează cifre frumoase la capitolul venit și este acum, în mod oficial, miliardară. Deși sora ei a avut și ea câștiguri frumoase, aceasta a fost scoasă din topul celor mai bogați oameni, realizat de revista Forbes.

Kim Kardashian a depășit-o la capitolul avere pe sora ei mai mică, Kylie Jenner, reușind să pătrundă în topul celor mai bogați oameni din lume, clasament realizat de Forbes, menționează adpm.ro.

Conform revistei Fobes, Kim Kardashian are în prezent o avere mai mare decât sora ei, Kylie Jenner. Dacă în octombrie 2020 Kim avea o avere de 780 de milioane de dolari, acum aceasta însumează 1 miliard de dolari. Motiv pentru care vedeta a fost inclusă în topul celor mai bogați oameni ai lumii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Forbes (@forbes)

Se pare că afacerile sale din industria frumuseții și a lenjeriei modelatoare i-au adus câștiguri considerabile în ultima vreme. În plus, Kim Kardashian a mai câștigat sume importante din televiziune, contracte de imagine și diferite investiții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Brand-urile ei, Skims și KKW Beauty sunt estimate la 225 de milioane de dolari, respectiv 500 de milioane de dolari.

Revista Forbes nu a mai inclus-o în topul miliardarilor pe Kylie Jenner pentru că sumele erau mult exagerate în cazul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Sursa: adpm.ro

Foto: Instagram / Kim Kardashian / Kylie Jenner