În ultima perioadă, interpreta este prinsă cu filmările unui nou videoclip. Este vorba despre o melodie în limba română numită „În ochii tăi”, dedicată fiului său Cristian, de aproape trei anișori.

În ochii tăi mi-e dragostea,
Credința și speranța,
În ochii tăi mi-e liniștea,
În ochii tăi e viața …

Astăzi, este a treia zi de filmare și se pare că ultima. Natalia Gordienko este mai mult decât mulțumită, gând pe care l-a împărtășit în câteva stories de pe Instagram. Într-un interviu oferit pentru УТРО НА СТС, interpreta a dezvăluit că videoclipul este un mini film, în timp ce regizorul, Roman Burlaca l-a numit un trailer la un film: „Avem 20 de scene, 12 locații, 3 zile de filmare”

„În ochii tăi”. Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian. Este debutul micuțului în actorie (Video)

„Mă copleșesc emoțiile. Ador să filmez acest gen de proiecte artistice, în special pentru că sunt pentru suflet”, mărturisește Natalia.

În imaginile acestuia vom descoperi o poveste de viață inversată, despre relația specială dintre mamă și fiu, care v-a culmina cu scenele din copilărie. Evident că în imagini va apărea fiul Nataliei Gordienko, care are 2 anișori și 10 luni, iar videoclipul este debutul lui Cristian în actorie.

Mai multe detalii în video de mai jos:

Așteptăm cu nerăbdare lansarea videclipului „În ochii tăi”.

Distribuie articolul: