Vara întotdeauna se termină mai repede decât ne-ar plăcea nouă. De fiecare dată este destul de dificil să-ți iai rămas bun nu doar de la zilele cu soare, dar și de la rochiile văratice pe care le-ai îndrăgit atât de mult. Totuși dacă urmezi niște pași simpli ai șansa să nu ascunzi  rochia de vară în dulap. 

Rochie + Blugi

Rochia cu print floral a făcut senzație anul acesta. Totuși, chiar dacă se pare că timpul nu mai este potrivit pentru o astfel de ținută, blugii îți pot veni în ajutor. Combinația rochiei cu blugi poate părea ciudată, însă aceasta arată bestial dacă este asortată corect.

Rochie + Geacă / Hanorac

Geaca din piele este un element vestimentar tomnatic, iar tot ce îți rămâne este să o asortezi frumos cu o rochie vaporoasă. Dacă nu ai o geacă potrivită, nu este cazul să te îngrijorezi, folosește un hanorac!

Rochie + Botine

Botinele se privesc minunat cu o rochie de vară. Optează pentru o pereche de botine mai agresive, iar rochia alege-o mai romantică și cu siguranță vei rămâne mulțumită de rezultatul final.

Rochie + Pulover

Poți obține o combinație frumoasă dacă deasupra unui pulover îmbraci o rochie. Această opțiune este una care te face să fii stilată și nu în ultimul rând este și o opțiune călduroasă.