Aprilie este luna în care cultura și divertismentul înfloresc într-o varietate de evenimente captivante. Iată 10 recomandări care promit să-ți îmbogățească experiențele din această lună!

Adriana Ochișanu – Vocea Moldovei


Bucurați-vă de o seară de excepție alături de minunata interpretă Adriana Ochișanu, ce lansează proiectul VOCEA MOLDOVEI, alături de alți artiști de renume:
– Horia Brenciu și HB Orchestra – Ionuț Dolănescu
– Surorile Osoianu
– Alexandru Pop
– Laura Olteanu
– Corina Țepeș
– AKORD
– Cornelia Ștefăneț
– Frații Ștefăneț & Orchestra – Baletul Național JOC
Experimentați o serată plină de diversitate muzicală, de la muzică populară și etnofolclorică la melodii ușoare. Rezervați-vă locurile pentru un eveniment de neuitat, unde “VOCEA MOLDOVEI” se va face auzită într-un mod memorabil.
Când? 20 aprilie 2024, ora: 19:00 Unde? Arena Chișinău

Alternosfera 25 de ani


Trupa își marchează un sfert de secol de existență cu un concert memorabil plin de energie și pasiune.
Când? 19 aprilie 2024, ora: 20:00 Unde? BRMG

Beyond – Illusion Show


Pentru prima dată în Moldova, va avea loc un spectacol unic de iluzionism Beyond din Dubai. Pregătește-te pentru o noapte unde magia întâlnește iluzia, iar imposibilul devine realitate. Un eveniment perfect pentru întreaga familie.
Când? 21 aprilie 2024, ora: 19:30 Unde? Chișinău Arena

Retro Party cu Trupa N&D


Trăiește nostalgie hiturile care au marcat anii ’90 într-o seară de neuitat alături de trupa N&D.
Când? 12 aprilie 2024, ora: 22:30
Unde? Night Club STUDIO, str. București 68

SNAILS – Lansare videoclip și single „LELE”


“Lele” este o piesă rock cu influențe folk și blues și este prima piesa de pe următorul album Snails lansată pe platformele de streaming în data de 6 aprilie. A fost înregistrată studioul MS-Rec din Chișinău și mixată și masterizată de britanicul Eddie Al-Shakarchi.
Când? 6 aprilie 2024, ora: 19:00 Unde? Artcor

CUIBUL: Best of (acoustic live)


Descoperiți magia muzicii live într-un concert acustic excepțional. Într-o atmosferă intimă și acustică,Trupa CUIBUL vă vor încânta cu cele mai bune piese din discografia trupei, precum și cântece de pe noul album, “Vamos”.
Când? 13 aprilie 2024, ora: 20:00 Unde? Artcor

Spectacol caritabil „PRIN OAMENI


Contribuiți la o cauză nobilă participând la un eveniment care promovează generozitatea și empatia. Dana, fiica Georgetei Voinovan, are nevoie de transplant renal, iar artiștii-colegi vin în susținerea ei cu susținerea unui concert caritabil.
Când? 10 aprilie 2024, ora: 19:00 Unde? Palatul Republicii

Sănătatea și frumusețea femeii” cu Dr. CEZAR


De 14 ani Clubul Nostru organizează evenimente faine pentru femei, iar acest an începe cu o conferință dedicată sănătății și frumuseții femeii!
Invitatul principal al conferinței este cel mai nonconformist doctor din România, cunoscut și apreciat de milioane de oameni. Doctor Cezar vine pentru prima dată la Chișinău.
Când? 19 aprilie 2024, ora: 18:00 Unde? Madison Park

Constantin Moscovici – Lumina vine din suflet


“Lumina vine din suflet” un eveniment remarcabil, găzduit de Constantin Moscovici, care invită publicul să exploreze profunzimile muzicii sacre, academice și spirituale. Acest proiect promite o experiență unică, iluminând teme universale precum nașterea, viața și eternitatea prin lucrările unor compozitori de renume, precum Franz Schubert, Felix Mendelssohn și Eugen Doga.
Când? 26 aprilie 2024, ora:18:00 Unde? Palatul Republicii

Retro Party cu 3 Sud Est


Petreceți o seară nostalgică alături de una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor 2000.
Când? 19 aprilie 2024, ora: 22:00
Unde? Night Club STUDIO, str. București 68

Distribuie articolul: